Ingangscontroleur snijbloemen

Startdatum
Vanaf 19-09-2018
Aantal uur
40.00 uur
Werktijden
in overleg
Plaats
HONSELERSDIJK

Als ingangscontroleur snijbloemen ontvang jij de bloemen van leveranciers. Vervolgens controleer jij de bloemen op kwaliteit en kwantiteit. Bij geconstateerde afwijkingen, neem je zelfstandig contact op met onze inkoop en/of leverancier. Daarbij heb je de zorg dat de producten de juiste logistieke waarde hebben die voor ons bedrijf van belang zijn. Als de producten allemaal binnen zijn, help je mee in het dagelijkse verwerkingsproces.

Eisen
  • je bent een vakman/vrouw met ruime ervaring en kennis van snijbloemen
  • je bent bekend met verschillende kwaliteiten, ziekte, plagen en gebreken van bloemen
  • je bent stressbestendig en kan goed onder druk werken
  • je bent een echte teamspeler
  • je bent een vroege vogel en hebt een positieve en flexibele werkinstelling.


Contactinformatie

Bedrijfsgegevens

Onze Relatie is een innovatief familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van het totaal pakket aan de Duitse bloemist. Het doel is om de bloemist bij elke levering tevreden te stellen door de beste en meest verse producten te leveren. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1973 is deze uitgegroeid tot een full-service bloemen, planten en aanverwante artikelen exporteur met ultieme flexibiliteit voor haar klanten.

MVO
Onze Relatie hecht er grote waarde aan een bijdrage te leveren aan de verbetering van het milieu, voor de medemens en medewerkers. Naast het dagelijks werkproces zijn zij continu bezig verbeteringen in hun systeem door te ontwikkelen, door kostenbesparingen te realiseren, het milieu minder te belasten, betere arbeidsomstandigheden voor de medewerkers creëren en natuurlijk het verbeteren van de service.

Wil je meer weten over ons?

Lees dan verder over ons team...

Ons team!

Belangrijke downloads

Handig en belangrijk...

Downloads

Dailyflex Jupiter 128
2675 LV Honselersdijk

Bel ons

T 0174 287 273
E info@dailyflex.nl
Kvk 27262927

Mail ons