Intercedent

Startdatum
Vanaf 10-09-2018
Aantal uur
40.00 uur
Werktijden
9:00 - 17:00 uur
Plaats
HONSELERSDIJK

Dagelijks ben je bezig om de match tussen onze klanten en de uitzendkrachten te realiseren. Je bent verantwoordelijk voor een aantal klanten en de uitzendkrachten die daar werken. Jij bent de 1e contactpersoon voor de klanten en uitzendkrachten en zorgt dat alles van A t/m Z goed voor hen geregeld is. We verwachten dan ook dat je naar klanten toegaat op de werkplek om daar de operationele zaken en vragen zoveel mogelijk ter plekke af te handelen. Verder houd je je bezig met het werven van kandidaten, plannen van de uitzendkrachten en de bijbehorende administratie. Ook help je mee met de vervoersplanning en de communicatie daarover naar de flexkrachten. In deze dienstverlenende baan ben je bereid en flexibel genoeg om af en toe ook buiten de standaard uren te werken als dit nodig is.

Eisen
  • MBO+ werk en denkniveau en leergierig
  • Je beheerst in ieder geval de Nederlandse en Engelse taal en bij voorkeur ook Pools
  • Ervaring binnen de uitzendbranche is een pré
  • Ervaring met Easyflex is een pré
  • Fulltime beschikbaar en flexibel met werktijden
  • Dienstverlenende en klantgerichte instelling
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Zelfstandig, proactief en resultaatgericht
  • In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer.


Contactinformatie

Bedrijfsgegevens

Dailyflex Personeelsdiensten, gevestigd in Honselersdijk, is een specialist op het gebied van flexwerk, werving en selectie, payroll en personeel en organisatie. Wij bieden onze expertise aan door middel van deze vier producten en richten ons voornamelijk op de sectoren Bloemen- en Plantenimport en -export, Glastuinbouw en Sierteelt. 

Dailyflex onderscheid zich door een persoonlijke werkwijze waarbij kwaliteit en service de boventoon voeren. Wij hebben oprechte interesse in onze opdrachtgever, de cultuur en de werkzaamheden. Wij kennen al onze uitzendkrachten persoonlijk en weten exact hun kwaliteiten, maar ook de minder sterke punten.

Wil je meer weten over ons?

Lees dan verder over ons team...

Ons team!

Belangrijke downloads

Handig en belangrijk...

Downloads

Dailyflex Jupiter 128
2675 LV Honselersdijk

Bel ons

T 0174 287 273
E info@dailyflex.nl
Kvk 27262927

Mail ons