Expeditie Medewerker
Rijnsburg | 25-30 uur per week

Wat krijg je?

  • leuk afwisselend dynamisch werk bij een modern exportbedrijf
  • zeer collegiale werkomgeving
  • salaris conform CAO Groothanden bloemen en planten

Wat ga je doen?

Iedere dag komen verse bloemen en planten binnen. Deze worden naar de juiste afdeling verplaatst, gefotografeerd en geupload naar de webshop, besteld door klanten, gepickt voor bestellingen, ingepakt en vervolgens gaan ze op transport naar de klant.

Dit alles gebeurt in één dag! Op ieder gebied zijn medewerkers nodig die met zorg en precisie ervoor zorgen dat bestellingen compleet en netjes bij de klant aankomen. Voordat de bestellingen bij de klant komen, gebeurt er dus veel. Ergens binnen deze stappen in Rijnsburg vervul jij je rol. Daarnaast hou jij je bezig met bestellingen van klanten en zorg je dat alle orders juist worden afgehandeld. Je maakt bestellingen klaar, verpakt bloemen, plakt stickers etc.


Wat zijn je werktijden?

De werkdagen zijn van zondag tot en met vrijdag in de avond. De werktijden zijn van 19.00 tot circa 01.00 uur


Wat vragen we van jou?

  • je hebt een enthousiaste en positieve werkinstelling
  • je kunt zorgvuldig werken
  • je vindt het prettig om in een team te werken
  • werkervaring in een logistieke functie is een pré
  • je beheerst de Nederlandse of Engelse taal

Waar ga je werken?

Onze Relatie is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf, gevestigd in Rijnsburg. Zij leveren aan groothandelaren, retailers, importeurs en winkels in meer dan 30 landen wereldwijd. De klanten kopen 24/7 hun producten via onze gebruiksvriendelijke webshop. Onze Relatie is een echt familiebedrijf, waar ze trots op zijn. Zij bestaan al meer dan 50 jaar. Inmiddels staat de tweede generatie aan de leiding. Bij het bedrijf heerst een informele en prettige werksfeer. Zij staan voor kwaliteit en service en maken het zakendoen zo efficiënt mogelijk voor de klant. Dit doen zij met meer dan 350 gepassioneerde medewerkers die hart voor de zaak hebben.


Salaris indicatie

€10.40 - €

Deel deze vacature:

Katarzyna Naduk


Welke talen spreek je?
Beschik je over eigen vervoer?
Heb je een autorijbewijs B?
Ik zoek:
Ik heb eerder gewerkt in / als:
Uw motivatie óf het toevoegen van uw CV is een verplicht veld.
Mijn CV
Job Alert

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in jouw vakgebied? Maak dan een jobalert aan! Je ontvangt automatisch een bericht zodra er een nieuwe vacature is die voldoet aan jouw zoekcriteria. Een jobalert aanmaken is zo gebeurd!

Meld aan

Contact

Maak een job alert aan!