HR Medewerker
Maasdijk | 32-40 uur per week

Wat krijg je?

 • Een competitief salaris, vanaf €2.750 bruto p/m, gebaseerd op jouw kennis en ervaring. Bij ons wordt jouw harde werk en expertise gewaardeerd en beloond.
 • Een flexibele werkweek van 32 tot 40 uur, zodat je werk en privé in balans kunt houden. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en bieden de ruimte voor een gezonde werk-privéverhouding.
 • Geniet van je welverdiende rust met 25 vakantiedagen op jaarbasis, gebaseerd op een fulltime dienstverband. We willen dat je de mogelijkheid hebt om te ontspannen en nieuwe energie op te doen.
 • Groei en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden we ruime ontwikkelingsmogelijkheden, zodat jij jouw vaardigheden kunt blijven uitbreiden en jezelf kunt blijven ontwikkelen.
 • Maak deel uit van ons collectieve bedrijfspensioenregeling. We zorgen voor een solide financiële toekomst, zodat je met vertrouwen kunt bouwen aan jouw carrière.

Wat ga je doen?

Ontdek de dynamische wereld van HR bij onze Relatie

Als HR Medewerker binnen een team ondersteun je de HR Adviseurs en HR Manager bij het beheren van de personeels- en HR-administratie. Jij bent de drijvende kracht achter de maandelijkse salarisverwerking voor verschillende entiteiten van de bloeiende organisatie.

Met jouw nauwkeurigheid verzamel je mutaties, controleer je urenregistraties en loonstrookjes en zorg je voor een vlekkeloze salarisrun. Samen met de HR Adviseurs sta je medewerkers bij in verzuimbegeleiding en beheer je verzuimtrajecten als eerste aanspreekpunt. Registraties bij instanties zoals verzuimverzekeraars, pensioenverzekeraars en Arbodiensten behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden.

Daarnaast speel je een cruciale rol in het wervings- en selectieproces. Je plaatst wervende vacatures op social media, beoordeelt sollicitanten en plant en bevestigt gesprekken. Je zorgt ervoor dat alle personeelsdossiers up-to-date zijn en bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met vragen over het reglement. Met jouw organisatietalent coördineer je het opleidingsbeleid, benader je trainers, regel je inschrijvingen en zorg je voor passende trainingsruimtes. Daarnaast ben je een sleutelgebruiker van verschillende systemen en denk je actief mee over verbeteringen en aanpassingen.

Je maakt deel uit van het hechte HR-team, bestaande uit drie gedreven HR Adviseurs. Als kers op de taart rapporteer je aan onze HR Manager, die tevens jouw inspirerende leidinggevende is.

Klaar om deel uit te maken van het energieke HR-team en bij te dragen aan de bloeiende organisatie? Solliciteer vandaag nog en laat jouw HR-passie tot bloei komen bij onze Relatie! 


Wat zijn je werktijden?

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De werktijden liggen tussen 8.30 en 17.00 uur


Wat vragen we van jou?

 • Een succesvol afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in Human Resources Management. We zijn op zoek naar iemand met een passie voor het vak en de drive om zichzelf continu te ontwikkelen.
 • Bij voorkeur minimaal één jaar waardevolle werkervaring. We waarderen de inzichten en kennis die je hebt opgedaan, maar we staan ook open voor enthousiaste starters die klaar zijn om de HR-wereld te veroveren!
 • Een vlotte beheersing van MS Office. Je bent bedreven in het gebruik van tools en software om efficiënt en effectief te werken.
 • Uitstekende samenwerkingsvaardigheden. Je gedijt in een teamomgeving, waarbij je ideeën deelt, ondersteunt en constructief bijdraagt aan gezamenlijke doelen.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast heb je basiskennis van de Engelse taal, zodat je vlot kunt communiceren met internationale stakeholders.
 • Klantgericht, assertief, verantwoordelijk en initiatiefrijk. Jij neemt graag het voortouw, denkt proactief mee en zet de behoeften van onze klanten altijd op de eerste plaats.

Waar ga je werken?

Onze Relatie, een dynamische coöperatie van gepassioneerde familiebedrijven, is dé plek waar dagelijks wordt gewerkt aan de productie van gezonde, hoogwaardige groenten. Met een onwrikbaar geloof in eerlijkheid en transparantie, streven zij naar "Good food in good hands". De toegewijde medewerkers telen, verkopen en verpakken elke dag met trots het volledige assortiment vruchtgroenten. Samen zorgen zij ervoor dat het beste voedsel voor iedereen toegankelijk wordt op een open en transparante manier.

Bij Onze Relatie werk je met verse, gezonde groenten en dat voelt goed. Zij houden de zaken graag eenvoudig: eerlijke en directe communicatie op basis van gelijkwaardigheid. Zij geloven dat ze samen meer kunnen bereiken. Daar zijn ze trots op en daar staan ze voor, voor de volle 100%.


Salaris indicatie

€2750.00 - €

Deel deze vacature:

Katarzyna Naduk


Welke talen spreek je?
Beschik je over eigen vervoer?
Heb je een autorijbewijs B?
Ik zoek:
Ik heb eerder gewerkt in / als:
Uw motivatie óf het toevoegen van uw CV is een verplicht veld.
Mijn CV
Job Alert

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in jouw vakgebied? Maak dan een jobalert aan! Je ontvangt automatisch een bericht zodra er een nieuwe vacature is die voldoet aan jouw zoekcriteria. Een jobalert aanmaken is zo gebeurd!

Meld aan

Contact

Maak een job alert aan!