Inpakker-Orderpicker Bloemen en Planten
Honselersdijk | 18-22 uur per week

Wat krijg je?

  • Een prettige werkomgeving bij een modern bedrijf
  • Een veilige en gloednieuwe werkplek
  • Een marktconforme beloning gebasseerd op de CAO Groothandel bloemen en planten

Wat ga je doen?

Je dag begint met het inpakken van producten. In de middag maar je als orderpicker bestellingen klaar voor de klanten. Dit doe je met behulp van het “Pick by Voice” systeem, een headset die volledig is ingesteld op jouw naam. Zelfstandig zorg jij dat de bloemen in jouw pad, in de juiste hoeveelheid, in de juiste bestelkrat belanden. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een gekoelde omgeving om zo de producten vers te houden.


Wat zijn je werktijden?

De werktijden zijn op maandag, woensdag en vrijdag van 11:00 uur tot 18:30 /19.30 uur. Afwijkingen hiervan gaan in overleg


Wat vragen we van jou?

  • Jij bent fysiek gezond
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar houdt ook van gezelligheid
  • Je beheerst de Nederlandse of Poolse taal
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer

Waar ga je werken?

Al sinds de oprichting in 1973 ligt de focus van onze Relatie op het optimaal bedienen van de Duitse bloemisten vanuit “het Westland”, de oorsprong van veel kwekers. Sinds de oprichting zetten zij zich als familie in om steeds weer de beste producten te leveren en de service aan de bloemist te verbeteren. De tweede generatie mag sinds 2006 aan het roer staan van deze geweldige onderneming. Zij kijken ernaar uit dat steeds weer volgende generaties zich kunnen ontplooien. Zodat ze met een solide basis steeds met frisse en jonge gedachtes, vernieuwingen mogen toepassen in onze dienstverlening. Dit alles voor het succes van de klanten, kwekers en personeel. Kortom een innovatief, modern en gezellig bedrijf om voor te werken.


Salaris indicatie

€11.11 - €

Deel deze vacature:

Katarzyna Naduk


Welke talen spreek je?
Beschik je over eigen vervoer?
Heb je een autorijbewijs B?
Ik zoek:
Ik heb eerder gewerkt in / als:
Uw motivatie óf het toevoegen van uw CV is een verplicht veld.
Mijn CV


Job Alert

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in jouw vakgebied? Maak dan een jobalert aan! Je ontvangt automatisch een bericht zodra er een nieuwe vacature is die voldoet aan jouw zoekcriteria. Een jobalert aanmaken is zo gebeurd!

Meld aan

Contact

Maak een job alert aan!