Direct solliciteren

Orderpicker / Inpakker Bloemenexport

Honselersdijk
40 uur per week
13.61

Wat krijg je?

  • Leuk afwisselend dynamisch werk bij een modern groeiend bedrijf
  • Zeer collegiale werkomgeving
  • Salaris conform CAO Groothanden bloemen en planten

Wat ga je doen?

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen. Je gebruikt uitgeprinte stickers om de juiste bloemen te verzamelen en op een kar te plaatsen, waarbij nauwkeurigheid van groot belang is. Na het orderpicken verpak je de bloemen zorgvuldig in dozen en stapel je deze op pallets voor verzending. Je speelt een essentiële rol in het handhaven van de kwaliteitsstandaarden en zorgt ervoor dat onze klanten de beste producten ontvangen.


Wat zijn je werktijden?

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag. Je werkdag begint om 6.00 uur. De eindtijden liggen, afhankelijk van de dag van de week en de drukte, tussen 14.30 uur en 18.00 uur. Er wordt dus van je verwacht dat je flexibel bent in werktijden.


Wat vragen we van jou?

  • Je beheerst de Nederlandse en of Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bezit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent zorgvuldig in je werkwijze
  • Je kunt goed in teamverband werken

Waar ga je werken?

Onze Relatie is een leverancier van verse snijbloemen en bladgroen wereldwijd. Met hoofdkantoren in het Westland en Aalsmeer, en meer dan 100 toegewijde medewerkers, hebben zij een sterke reputatie opgebouwd door nauw contact en uitstekende communicatie met klanten te onderhouden. Diverse divisies en efficiënte logistiek bieden klanten flexibiliteit en topkwaliteit producten. Bij Onze Relatie streven zij ernaar de verwachtingen van hun klanten te overtreffen.

Vragen? Neem contact op!

Dominika Mruk

Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

Welke talen spreek je?
Eigen vervoer
Heb je een autorijbewijs?
Ik zoek
Ik heb eerder gewerkt als
Motivatie*
Mijn CV*
Bestandstypen: docx, pdf of jpg
Bestandsnaam Uploaden
Dailyflex gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Meer informatie hierover is te vinden in het Privacy Statement van Dailyflex.

Jouw vacature niet gevonden?

Terug naar overzicht