Orderpicker bloemen
Honselersdijk | 20 uur per week

Wat krijg je?

  • Leuke afwisselend dynamisch werk
  • Zeer collegiale werkomgeving
  • Salaris conform CAO Groothandel bloemen en planten

Wat ga je doen?

Op zoek naar een dynamische baan waarin je actief bezig kunt zijn en waarbij je deel uitmaakt van een bloeiende industrie? Zoek niet verder! Wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons toegewijde team als orderpicker in de bloemensector.

Als orderpicker ben je een onmisbare schakel in ons bedrijf. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het nauwkeurig orderpicken van een prachtige selectie bloemen, het scannen van overige producten en het stapelen van bloemenkratten. Je zorgt ervoor dat de bestellingen op tijd en in perfecte staat bij onze klanten aankomen.

Maandag en woensdag zijn onze drukste dagen van de week, en jouw aanwezigheid is cruciaal op deze dagen. We begrijpen echter dat iedereen een evenwicht tussen werk en privéleven zoekt. Daarom bieden we flexibiliteit en de mogelijkheid om jouw werkschema aan te passen, zodat je deze baan kunt combineren met werk bij een van onze andere klanten. Op die manier kun je een vollere werkweek creëren die aan jouw behoeften voldoet.


Wat zijn je werktijden?

De werkdagen zijn op maandag en woensdag Op maandag wordt er gewerkt van 6.00 tot 19.00 uur en op woensdag van 7.00 tot 18.00 uur. Soms komt het voor dat er ook op andere dagen in de week wordt gewerkt.


Wat vragen we van jou?

  • Je bent zorgvuldig in je werkwijze
  • Je kunt goed werken in teamverband
  • Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer

Waar ga je werken?

Onze Relatie, gevestigd in Honselersdijk, is een bloemengroothandel die elke dag verse bloemen inkoopt. Met een team van gepassioneerde medewerkers worden de producten met uiterste zorg verpakt en gereed gemaakt voor verzending naar meer dan 400 klanten, zowel nationaal als internationaal. Zodra je de drempel van ons bedrijf overstapt, ervaar je meteen de aangename sfeer en de onderlinge collegialiteit. Het is een bijzonder plezierige plek om te mogen werken!


Salaris indicatie

€12.00 - €

Deel deze vacature:

Ewa Milkowska


Welke talen spreek je?
Beschik je over eigen vervoer?
Heb je een autorijbewijs B?
Ik zoek:
Ik heb eerder gewerkt in / als:
Uw motivatie óf het toevoegen van uw CV is een verplicht veld.
Mijn CV
Job Alert

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in jouw vakgebied? Maak dan een jobalert aan! Je ontvangt automatisch een bericht zodra er een nieuwe vacature is die voldoet aan jouw zoekcriteria. Een jobalert aanmaken is zo gebeurd!

Meld aan

Contact

Maak een job alert aan!