Orderpicker Potplanten
Honselersdijk | 40 uur per week

Wat krijg je?

  • goede arbeidsvoorwaarden
  • een informele en gezellige bedrijfscultuur
  • een afwisselende en uitdagende baan bij een gezond bedrijf
  • ontwikkelmogelijkheden

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek  voor onze relatie naar gemotiveerde, zelfstandige medewerkers voor het diversen werkzaamheden: orderpicken, karrenbouwen planten, verdelen en karren sealen. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren onder andere:pickorders op zodanige wijze klaar zet dat de afnemer de juiste producten van de juiste kwaliteit en in de juiste hoeveelheid ontvangt. Belangrijk is dat je zorgvuldig kunt werken. Voor deze functie zoeken wij iemand die beschikbaar is van maandag tot en met vrijdag.


Wat zijn je werktijden?

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 7:00/8.00 - 17.00/18.00 uur. 


Wat vragen we van jou?

  • je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal
  • je hebt een positieve flexibele instelling
  • je bent zorgvuldig in je werkwijze en hebt oog voor kwaliteit
  • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Honselersdijk

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een horticultureel bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van verse snijbloemen, groente, bijproducten en potplanten. Dankzij de ligging over de hele wereld heeft het zijn grootste markten in Groot-Brittannië, Ierland, Litouwen, Letland, Kroatië, Tsjechië, Griekenland, Portugal en de VS. Het bedrijf is opgericht in 1990 en is uitgegroeid tot een belangrijk internationaal bedrijf met twee hoofdkantoren in Nederland.

Het heeft zijn naam opgebouwd om klanten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Het resultaat is dat het nu een geconsolideerde omzet heeft van meer dan 100 miljoen euro en 220 mensen in dienst heeft.
Dankzij de service Direct from the Grower kunnen klanten bloemen en planten rechtstreeks bij de kweker kopen via de volledig geïntegreerde online winkel.


Salaris indicatie

€11.00 - €

Deel deze vacature:

Robert Boon


Welke talen spreek je?
Beschik je over eigen vervoer?
Heb je een autorijbewijs B?
Ik zoek:
Ik heb eerder gewerkt in / als:
Uw motivatie óf het toevoegen van uw CV is een verplicht veld.
Mijn CV
Job Alert

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in jouw vakgebied? Maak dan een jobalert aan! Je ontvangt automatisch een bericht zodra er een nieuwe vacature is die voldoet aan jouw zoekcriteria. Een jobalert aanmaken is zo gebeurd!

Meld aan

Contact

Maak een job alert aan!