Productiemedewerker Leliekwekerij
Luttelgeest | 40 uur per week

Wat krijg je?

  • werk bij een geweldig leuk ambitieus familiebedrijf
  • zeer collegiale werkomgeving
  • jaarrond werk
  • beloning volgens de CAO Glastuinbouw

Wat ga je doen?

Onze Relatie is op zoek naar een gemotiveerde en zelfstandige productiemedewerker om het team te versterken. Als productiemedewerker bij ben je verantwoordelijk voor het oogsten, planten en bossen van bloemen en bollen. Je werkt in een dynamische omgeving waarin afwisseling centraal staat.

Oogsten: In de kas loop je door de paden en trek je de bloemen uit de grond. Met behulp van een mesje snijd je de wortel eraf. Vervolgens leg je de lelie op een band achter je, die de lelie naar de schuur transporteert.

Planten: Met behulp van een pootmachine poot je de bollen in de grond. Je helpt het proces soepel te laten verlopen en zorgt voor een goede ondersteuning van de machine.

Bossen: In de schuur werk je op ooghoogte. Je controleert de kwaliteit van de bloemen en zorgt ervoor dat je bloemen van de juiste lengte bij elkaar legt. Vervolgens worden ze op een andere band gelegd waar een elastiek omheen wordt gedaan.

Naast het oogsten, planten en bossen, kunnen je werkzaamheden ook bestaan uit het sorteren van lelies en het verpakken van bloemen. Het is belangrijk dat je aandacht hebt voor kwaliteit en goed zelfstandig kunt werken.

Bij onze Relatie streven ze ernaar om als een hecht team samen te werken. 


Wat zijn je werktijden?

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag. De werkdag begint tussen 6:00 en 7:00 uur en eindigt tussen 16:00 en 17:00 uur. Wanneer nodig zal er ook op zaterdag gewerkt worden. Op zaterdag wordt er tussen 12:00 en 14:00 uur gestopt.


Wat vragen we van jou?

  • je beheerst de Nederlandse of Engelse taal
  • je hebt een gestructureerde, nauwkeurige en zelfstandige werkhouding
  • je hebt affiniteit met de tuinbouw
  • eigen vervoer is een pré

 


Waar ga je werken?

Onze Relatie is een groeiend en innovatief leliebedrijf met een missie. Ze streven naar positieve verandering door verbinding en duurzame afspraken. De exclusieve lelies worden met liefde, passie en vakmanschap geteeld, en ze bieden hun klanten iets unieks en exclusiefs naast het standaard assortiment. Samenwerking en innovatie zijn de kern van hun proces, en ze werken met gedreven mensen die een passie hebben voor lelies.

Met twee locaties op 14 hectare produceren ze jaarlijks meer dan 20 miljoen prachtige lelies. Bij onze Relatie heerst een informele en gemoedelijke werksfeer, waar open en heldere communicatie centraal staat. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Bij onze Relatie ben je onderdeel van een gedreven team dat streeft naar winst voor alle betrokkenen. Ze nodigen je uit om de wereld van exclusieve lelies te ontdekken, waar passie en vakmanschap samenkomen. Samen kunnen ze een positieve impact maken en een win-win situatie creëren voor iedereen.


Salaris indicatie

€12.12 - €

Deel deze vacature:

Robert Boon


Welke talen spreek je?
Beschik je over eigen vervoer?
Heb je een autorijbewijs B?
Ik zoek:
Ik heb eerder gewerkt in / als:
Uw motivatie óf het toevoegen van uw CV is een verplicht veld.
Mijn CV
Job Alert

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in jouw vakgebied? Maak dan een jobalert aan! Je ontvangt automatisch een bericht zodra er een nieuwe vacature is die voldoet aan jouw zoekcriteria. Een jobalert aanmaken is zo gebeurd!

Meld aan

Contact

Maak een job alert aan!