Direct solliciteren

Productiemedewerker Veredeling

's-Gravenzande
38 uur per week
13.68 - 14.06

Wat krijg je?

  • werk bij een geweldig leuk vooruitstrevend bedrijf
  • zeer collegiale werkomgeving
  • jaarrond werk
  • beloning volgens de CAO Tuinzaadbedrijven

Wat ga je doen?

Als productiemedewerker speel je een essentiële rol in het proces van plantveredeling. Je hoofdtaak bestaat uit het selecteren en verdelen van planten. Veredeling is een methode waarbij specifieke planten met gewenste eigenschappen worden gekozen uit een grotere groep. Door voortdurend te blijven kweken en kruisen met de beste exemplaren, draag je bij aan de ontwikkeling van steeds betere, 'veredelde' planten. Als zodanig ben jij een cruciale schakel in het streven naar een eindproduct van hoge kwaliteit.


Wat zijn je werktijden?

De werktijden zijn van maandag tot en met donderdag van 7.00 - 16.00 uur. Op vrijdag wordt er meestal tot 14.30 uur gewerkt. Op zaterdag werken is mogelijk, maar een vrije keuze.


Wat vragen we van jou?

  • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en/of Poolse taal
  • Je hebt een gestructureerde en nauwkeurige werkhouding
  • Je hebt affiniteit met de tuinbouw
  • eigen vervoer is een pré

Waar ga je werken?

Onze Relatie levert zaden en jonge planten, maar is bovenal een veredelingsbedrijf van snijbloemen en tropische-, pot-, en perkplanten. Met al meer dan 25 jaar kennis en ervaring, wordt met meer dan 90 enthousiaste collega's gewerkt aan producten van de hoogste kwaliteit. Een bedrijf met een open, warme cultuur waar de mens centraal staat. "Samen kunnen we bloeien, Samen komen we vooruit" is dan ook het motto. Kortom een geweldig bedrijf om bij te werken!

Vragen? Neem contact op!

Wojciech Pytel

Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

Welke talen spreek je?
Eigen vervoer
Heb je een autorijbewijs?
Ik zoek
Ik heb eerder gewerkt als
Motivatie*
Mijn CV*
Bestandstypen: docx, pdf of jpg
Bestandsnaam Uploaden
Dailyflex gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Meer informatie hierover is te vinden in het Privacy Statement van Dailyflex.

Jouw vacature niet gevonden?

Terug naar overzicht