Een geoliede machine

Dagelijks koppelen we kandidaten aan functies. Voorzien wij klanten van betrouwbare adviezen. Verzorgen wij de personeelsadministratie van onze opdrachtgevers tot in de puntjes. Wij weten dan ook als geen ander, dat werknemers het hart van het bedrijf vormen. Maak kennis met de mensen achter Dailyflex!

Ronald Saarloos

Oprichter en eigenaar

Ronald is na ruim twintig jaar de branche nog steeds niet zat. Hij kent alle Dailyflex klanten persoonlijk en is een specialist in de flexarbeid te noemen. Ronald houdt van structuur en beheersbare processen. Dat is duidelijk.

Mariëlle van der Knaap

Medewerkster financiële administratie

Multidisciplinair is de term die bij Mariëlle past. Punctueel verzorgt zij de financiën en boekhouding en zij kan elke vraag beantwoorden over de verschillende cao’s en pensioenen. Mariëlle is sociaal en toont altijd interesse in anderen.

Joyce Boers

PR en Marketing

Dankzij Joyce heeft Dailyflex een optimale relatie met haar klanten en verloopt de communicatie in- en extern vlekkeloos. Zij bedenkt ludieke klantenacties en verzorgt de nieuwsbrief van Dailyflex. Op een zakelijke en heldere manier.

Richard Reinigert

Werving en Selectie, P&O Advies

Na een jarenlange carrière als HR-manager bij PostNL, heeft Richard zijn draai gevonden in het MKB. Hij zet zijn kennis en ervaring in om Dailyflex Werving en Selectie en P&O Advies op de kaart te zetten in de branche. Richard is gericht op de relatie met klanten, maar ook gestructureerd en zakelijk.

Anna Walusz

Intercedente

De administratieve spil in het team van intercedenten. Anna is leergierig en inmiddels behoorlijk ervaran in de uitzendbranche. Zelf heeft zij ook als uitzendkracht in de branche gewerkt en zij is als ervaringsdeskundige een waardevolle medewerkster!

Henriette van Santen

Payroll en Back office

Henriette van Santen is, na ruim 15 jaar als allround medewerker te hebben gewerkt bij een Pot- en Perkplanten kweker in het Westland, na de verkoop van de kwekerij, voor Dailyflex gaan werken. Zij weet dus als geen ander wat deze branche inhoudt en is van alle markten thuis. Ze is werkzaam op maandag, donderdag en vrijdag en houdt zich bezig met het organiseren en uitvoeren van Back Office werkzaamheden. Daarnaast is Henriette het vaste aanspreekpunt voor de Payroll klanten van Dailyflex.

Piotr Pawlowski

Coordinator

Piotr vond het, na veel ervaring te hebben opgedaan bij diverse uitzendbureaus in verschillende branches, tijd voor de dynamiek van een Westlands uitzendbureau. En dat werd dus Dailyflex. Piotr houdt zich bezig met alle werkzaamheden rond de uitzendkrachten en onze klanten. In het bijzonder richt hij zich op de operationele buitendienst en is veel aanwezig op de werkvloer bij onze klanten.

Jolanda

medewerkster Salarisadministratie

Na ervaring te hebben opgedaan bij een ander uitzendbureau, is Jolanda nu de back-office van Dailyflex komen versterken. Zij is er verantwoordelijk voor dat het wekelijkse verloningsproces soepel en foutloos wordt afgehandeld. Efficient en accuraat zijn haar kerncompetenties, die hier goed bij van pas komen.


Dé 6 zekerheden

 • 1
  Wij zijn expert op het gebied van wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche, daardoor beperken wij de risico’s voor onze opdrachtgevers
 • 2
  Wij zijn betrokken en voelen ons verantwoordelijk voor onze uitzendkrachten
 • 3
  Wij zorgen dat onze medewerkers op tijd aanwezig zijn op hun werk
 • 4
  Wij zorgen voor goed geïnstrueerde uitzendkrachten
 • 5
  Wij hebben oprechte interesse in onze opdrachtgever, de cultuur, de werkzaamheden en de specifieke functie-eisen
 • 6
  Wij kennen al onze uitzendkrachten persoonlijk en weten exact hun kwaliteiten, maar ook de minder sterke punten

Wat mensen van ons vinden


Tom de Vreede, eigenaar Aqualook, Kwekerij en Importeur van aquarium en vijverplanten

Betrouwbaar en transparant, ik vind dat Dailyflex zich daarmee onderscheidt. Door korte lijntjes aan te houden, weet ik waar ik aan toe ben en kan ik vertrouwen op de inzet van de flexkrachten van Dailyflex. 

Ook als het wat lastiger is om mensen te bereiken, word ik op de hoogte gehouden en kan ik er van op aan dat Dailyflex zorgt dat het goedkomt.

Robert Prins, hoofd afdeling Box Bloemen, Van Duyvenvoorde Flowers en Plants

Bij Van Duyvenvoorde is persoonlijk contact een belangrijke peiler voor ons professionele en enthousiaste team van medewerkers.

Het team van Dailyflex voelt dit prima aan en selecteert voor ons uitzendkrachten die hier naadloos bij passen.

Dailyflex kent zijn klanten!  We werken niet voor niets al heel wat jaren samen.

Robin van de Knaap, eigenaar van de Wilgenlei, leverancier van Sierteeltproducten

Al jaren werk ik met Dailyflex om de flexibele inzet voor de Wilgenlei te realiseren. Dailyflex staat garant voor de kwaliteit van de uitzendkrachten die zij inzetten.

Vooral ook omdat ze bekend zijn met de branche en heel goed weten wat de werkzaamheden in de sierteelt inhouden.

Door mee te denken en te anticiperen helpen ze mij om dagelijks onze sierteeltproducten weer op het gewenste kwalitatieve niveau te verwerken.

Op zoek naar flexibel werk?

Bekijk hier onze vacatures...

Flexwerk

Belangrijke downloads

Handig en belangrijk...

Downloads

Dailyflex Jupiter 128
2675 LV Honselersdijk

Bel ons

T 0174 287 273
E info@dailyflex.nl
Kvk 27262927

Mail ons