Teamleider Productie AGF
Maasdijk | 40 uur per week

Wat krijg je?

 • Een aantrekkelijk startsalaris vanaf € 3.500 bruto per maand
 • Een uitdagende 40-urige werkweek
 • Geniet van 25 welverdiende vakantiedagen
 • Volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Profiteer van een solide collectieve bedrijfspensioenregeling

Wat ga je doen?

Als Teamleider Productie heb jij de leiding over het gloednieuwe verpak- en distributiecentrum. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het vlot en efficiënt laten verlopen van alle operationele werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat de medewerkers op de werkvloer optimaal presteren en streeft voortdurend naar verbetering van (voedsel)veiligheid. Met jouw team zorg je voor een vlekkeloze uitvoering van alle processen, zodat dagelijks topkwaliteit geleverd kan worden. Je bent een kritische vragensteller en werkt binnen een dynamische productieomgeving.

Als nauwe samenwerkingspartner van je team en de andere teamleiders, rapporteer je rechtstreeks aan de productiemanager. Jij stuurt een team van 15 tot 20 (machine)operators aan en tijdens het hoogseizoen geef je indirect leiding aan 200-300 uitzendkrachten. Met jouw ervaring in leiderschap weet je de juiste mensen op de juiste plaats te zetten en het beste uit je team te halen.


Wat zijn je werktijden?

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De werktijden liggen tussen 6.30 en 16.00 uur. Uiteraard ben je flexibel in werktijden wanneer nodig


Wat vragen we van jou?

 •  Jij beschikt over een ambitieus MBO+ werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 4 jaar waardevolle ervaring in een relevante functie
 • Het ontwikkelen en naar een hoger niveau tillen van teams en individuen is jouw specialiteit
 • Je hebt affiniteit met Operational Excellence, waarmee je jezelf onderscheidt
 • Je bent gericht op resultaat, hebt oog voor mensen en bent een uitstekende teamspeler
 • Zowel de Nederlandse als Engelse taal beheers je uitstekend
 • Je bent een meester in het anticiperen op veranderingen en weet hier moeiteloos op in te spelen

Waar ga je werken?

Onze Relatie, een dynamische coöperatie van gepassioneerde familiebedrijven, is dé plek waar dagelijks wordt gewerkt aan de productie van gezonde, hoogwaardige groenten. Met een onwrikbaar geloof in eerlijkheid en transparantie, streven zij naar "Good food in good hands". De toegewijde medewerkers telen, verkopen en verpakken elke dag met trots het volledige assortiment vruchtgroenten. Samen zorgen zij ervoor dat het beste voedsel voor iedereen toegankelijk wordt op een open en transparante manier.

Bij Onze Relatie werk je met verse, gezonde groenten en dat voelt goed. Zij houden de zaken graag eenvoudig: eerlijke en directe communicatie op basis van gelijkwaardigheid. Zij geloven dat ze samen meer kunnen bereiken. Daar zijn ze trots op en daar staan ze voor, voor de volle 100%.


Salaris indicatie

€3500.00 - €

Deel deze vacature:

Katarzyna Naduk


Welke talen spreek je?
Beschik je over eigen vervoer?
Heb je een autorijbewijs B?
Ik zoek:
Ik heb eerder gewerkt in / als:
Uw motivatie óf het toevoegen van uw CV is een verplicht veld.
Mijn CV
Job Alert

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in jouw vakgebied? Maak dan een jobalert aan! Je ontvangt automatisch een bericht zodra er een nieuwe vacature is die voldoet aan jouw zoekcriteria. Een jobalert aanmaken is zo gebeurd!

Meld aan

Contact

Maak een job alert aan!