Medewerker Kwaliteit- en Voorraadbeheer

Startdatum
Vanaf 01-06-2019
Aantal uur
40.00 uur
Werktijden
7:00 - 17:00 uur
Plaats
DE LIER

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de kwantitatieve en kwalitatieve controle van alle binnenkomende en uitgaande goederen van zowel planten als overige materialen, zodat het orderverwerkingsproces op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Hierdoor zijn de klanten tevreden en kan onze relatie haar positie als betrouwbare handelspartner verstevigen. Tevens voer je, indien het werk dit toelaat, algemene werkzaamheden uit in het orderverwerkingsproces en ben je verantwoordelijk voor een nette uitstraling van het bedrijf. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: - de ontvangst en controle van alle binnenkomende goederen (kwalitatief en kwantitatief); - de controle van alle uitgaande goederen (m.b.v. aanwezige orderinformatie); - het voorraadbeheer van planten en alle aanwezige goederen; - het uitvoeren van werkzaamheden behorende bij het orderverwerkingsproces (mengen, verdelen en klaarzetten van orders); - het coördineren van het opruimen en schoonmaken van de verwerkingsruimte en voor zover het werk dit toelaat hier zelf actief aan deelnemen.

Eisen
  • opleiding op MBOniveau
  • zelfstandig en punctueel
  • kennis van planten, kwaliteitscontrole en kwaliteitszorgsystemen
  • communicatief en sociaal vaardig, jezelf goed kunnen presenteren en samenwerken
  • ondernemend, hoge mate van zelfwerkzaamheid en discipline, energiek, kunnen luisteren en overtuigen, goed onder druk kunnen werken
  • kennis van relevante ICTapplicaties zoals Word, Excel en Orderverwerkingssystemen.


Contactinformatie

Bedrijfsgegevens

Onze relatie is een toonaangevende verkooporganisatie op het gebied van orchideeën.  Naast een sterk marketing en sales netwerk, heeft onze relatie een groot netwerk aan productielocaties op het vlak van exclusieve orchideeën en phalaenopsis.  Zij trachten de beste verkooporganisatie te zijn voor onze telers van alle soorten orchideeën om de beste oplossingen te bieden voor onze afnemers en hun klanten.

Wil je meer weten over ons?

Lees dan verder over ons team...

Ons team!

Belangrijke downloads

Handig en belangrijk...

Downloads

Dailyflex Jupiter 128
2675 LV Honselersdijk

Bel ons

T 0174 287 273
E info@dailyflex.nl
Kvk 27262927

Mail ons