Storytelling, het vertellen van jouw verhaal!

Doorzaam organiseert een gratis webinar speciaal voor jou, maak jij straks het verschil op de werkvloer?

Storytelling, het vertellen van jouw verhaal!

Dat klinkt misschien als iets wat je alleen doet op een feestje of in de kroeg, maar niets is minder waar. Verhalen spelen namelijk een grote rol op de werkvloer. Want werken met plezier én succes begint met goede communicatie. En daar hoort ook een goed verhaal bij!

Wil jij leren hoe je met behulp van storytelling anderen kunt overtuigen, duidelijk kunt maken wat je bedoelt en voor elkaar kunt krijgen wat je wilt? Dan hebben wij iets leuks voor jou! In het webinar laten we je aan de hand van inspirerende voorbeelden zien wat de kracht is van storytelling. Je ontdekt waarom het werkt, hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt in jouw werkomgeving.
 
Maar dat is niet alles! Je leert namelijk ook stap voor stap hoe je zelf een verhaal kunt vinden én uitwerken dat past bij jouw eigen werksituatie. En het mooie is: je kunt gewoon lekker vanuit huis meedoen. Of je nu wilt luisteren of actief wilt deelnemen en meteen op zoek wilt gaan naar een verhaal dat je morgen kunt gebruiken, het kan allemaal!

Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan via info@doorzaam.nl voor het gratis webinar op donderdag 15 juni van 19.00 tot 20.00 uur. En als je daarna nog vragen hebt, kun je ook nog een uur lang vragen stellen. Het enige wat je nodig hebt is een computer en een goede internetverbinding. 

Kortom: laat je inspireren, ontdek de kracht van storytelling en maak het verschil op de werkvloer! 

Mocht je nog vragen of hulp nodig hebben, bel dan tijdens kantoortijden naar Dailyflex 0174 – 287273

Team Dailyflex

Ps. Het webinar wordt in het Nederlands aangeboden, vandaar dat deze informatie alleen in het Nederlands wordt gedeeld.

Deel dit bericht:

Job Alert

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in jouw vakgebied? Maak dan een jobalert aan! Je ontvangt automatisch een bericht zodra er een nieuwe vacature is die voldoet aan jouw zoekcriteria. Een jobalert aanmaken is zo gebeurd!

Maak aan

Contact

Maak een job alert aan!