Glastuinbouw

Nederland is een van de belangrijkste tuinbouwlanden ter wereld. In totaal ligt er een oppervlakte van ruim 17000 voetbalvelden aan kassen, waarin ondernemers al meer dan 100 jaar hun groenten, bloemen en planten telen. Natuurlijk belanden deze producten niet zomaar in de winkel. Hier gaat een intensief traject aan vooraf, waar onze flexcollega’s deel van uitmaken.
Lees meer

Groothandel bloemen & planten

Op de bloemenveiling verkopen kwekers hun bloemen en planten aan klanten in binnen- en buitenland. Na het veilen van de producten, zetten de groothandels op het veilingterrein de bestellingen klaar voor transport. Onze flexcollega’s helpen daarbij: van het stickeren van de producten tot het bij elkaar verzamelen van de juiste bestellingen (orderpicken).
Lees meer

Logistiek

Wie (online) iets bestelt, heeft dit tegenwoordig vaak binnen enkele dagen al binnen. Dat gebeurt niet zomaar. Logistieke bedrijven werken elke dag hard om jouw pakket op tijd te kunnen bezorgen. Dat geldt ook voor onze flexcollega’s. Zij zorgen bijvoorbeeld dat alle pakketten zijn voorzien van de juiste informatie, zodat ze bij de goede klant terechtkomen.

Wil jij eraan bijdragen dat mensen op tijd hun bestellingen krijgen? Dan is werken in de logistiek iets voor jou! Dailyflex kan je helpen een leuke baan te vinden die bij jou past. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem alvast een kijkje op onze vacaturepagina.
Bekijk onze vacatures