Alles over Dailyflex

Dagelijks werven en coachen we kandidaten in hun zoektocht naar een passende baan. Voorzien wij klanten van betrouwbare adviezen en goede flexkrachten. Wij weten dan ook als geen ander, dat werknemers het hart van het bedrijf vormen. Maak kennis met de mensen achter Dailyflex!

Team

Mensen in hun kracht zetten, dat is waar Dailyflex goed in is. Dat geldt natuurlijk ook voor ons eigen team. Alle medewerkers van Dailyflex beschikken over hun eigen kwaliteiten en specialismen. Door ieders kracht op de juiste wijze in te zetten en samen te brengen, ontstaat een team dat dagelijks het beste uit zichzelf haalt.

Ronald Saarloos

Oprichter en eigenaar

Ronald mag dan aan het roer staan, in zijn stijl van leidinggeven is hij heel open en benaderbaar. Een echt mensen mens. Ronald is na ruim vijfentwintig jaar de branche nog steeds niet zat. Hij kent alle Dailyflex klanten persoonlijk en is een echte specialist in flexarbeid te noemen. Hij houdt van structuur en beheersbare processen. Marketing en communicatie is zijn nieuwe uitdaging: "We gaan met Dailyflex de volgende fase in waarbij we niet alleen meer naamsbekendheid willen realiseren, maar ook het merk meer lading willen geven".

Ferry van Tienen

Sales manager

Ferry is sinds 1 maart 2019 als Sales Manager hét aanspreekpunt voor onze klanten. Met zowel nieuwe als bestaande klanten kijkt hij graag naar de personele vraagstukken en zoekt hij naar een passende aanpak. Zijn doel is een gezonde groei doormaken, klanten meer bieden dan waar zij op rekenen en op die manier zowel onze klanten als Dailyflex groot te maken.

Henriëtte van Santen

Vestigingsmanager

Henriëtte startte als backoffice medewerkster in 2017. Twee jaar later is zij als Vestigingsmanager verantwoordelijk voor dagelijkse gang van zaken bij Dailyflex. Zij vindt het heerlijk om elke dag te kijken hoe het anders, beter, slimmer en leuker kan, hoe we ons onderscheiden op de markt en vanuit onze eigen kracht werken. Daarnaast is zij specialist op het gebied van wet- en regelgeving. Haar doel binnen de organisatie: samen groeien.

Mariëlle van der Knaap

Medewerkster financiële administratie

Al bijna 10 jaar is Mariëlle een Dailyflexer in hart en nieren. "Je moet bij Dailyflex behoorlijk flexibel zijn, de dag verloopt meestal heel anders dan gepland." Multidisciplinair is dan ook de term die bij Mariëlle past. Punctueel verzorgt zij de financiën en boekhouding. Daarnaast kan zij elke vraag beantwoorden over de verschillende cao’s en pensioenen. Mariëlle is sociaal en toont altijd interesse in anderen.

Jolanda van Velden

Medewerkster salarisadministratie

Jolanda is sinds mei 2018 verantwoordelijk voor het wekelijkse verloningsproces van onze flexwerkers. Efficient en accuraat zijn haar kerncompetenties. Dit zorgt niet alleen voor een soepele en foutloze verwerking van alle uren, maar ook in haar overige werkzaamheden zie je dit terug. Uitzendkrachten die langdurig uitzendwerk doen, worden door Jolanda gecoacht. Haar missie is duurzame inzetbaarheid: "Door persoonlijke aandacht en om- en bijscholing voelen flexkrachten zich meer betrokken bij de 'club' en is men breder en duurzamer inzetbaar".

Anna Walusz

Intercedente

Anna is met haar jarenlange ervaring bij Dailyflex de rots in de branding. Ze is erg betrokken bij haar werk en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Anna is de administratieve spil in het team van intercedenten. Voor Anna staat persoonlijk contact centraal, zowel onderling op kantoor als naar onze kandidaten en klanten. "Dit zorgt ervoor dat er een fijne en duurzame samenwerking ontstaat!"

Marta Adamczuk

Intercedente

In juli 2019 maakte Marta de stap naar Dailyflex. Zelf heeft ze daarvoor als uitzendkracht gewerkt in de branche en is zij als ervaringsdeskundige een waardevolle medewerkster. Marta is verantwoordelijk voor de recruitatie binnen ons team van intercedenten. In deze rol is zij veel in gesprek met kandidaten, maar ook met onze klanten. Hierbij kan ze haar interesse en nieuwsgierigheid goed inzetten. Het bijdragen aan ontwikkeling en groei van onze flexkrachten is een grote drijfveer in haar werk.

Katarzyna Zatorowska

Intercedente

Katarzyna zocht een afwisselende functie waarbij er van alles op je af kan komen en geen dag hetzelfde is. Deze functie heeft zij gevonden bij Dailyflex. Als intercedent ben je constant aan het schakelen tussen kandidaten die werk zoeken en bedrijven die medewerkers zoeken. Het vinden van die juiste match is één van de dingen die dit werk zo interessant voor haar maken. Katarzyna is binnen het team van intercedenten verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de flexkrachten en de daarbij horende vervoersplanning.

Joyce Boers

PR en Marketing

Dankzij Joyce heeft Dailyflex een optimale relatie met haar klanten en verloopt de communicatie in- en extern vlekkeloos. Zij bedenkt ludieke klantenacties en verzorgt de nieuwsbrief van Dailyflex. Op een zakelijke en heldere manier.

Grzegorz Swat

Chauffeur flexkrachten

Alle flexkrachten veilig en op tijd op het werk, dat is waar Grzegorz voor staat. Met zijn grote verantwoordelijkheidsgevoel is Grzegorz al jaren een betrouwbare chauffeur en fijne collega. Voor flexwerkers is Grzegorz een luistert oor, zowel 's morgens vroeg als laat in de middag als hij iedereen weer veilig thuis brengt.

Wojciech Pytel

Chauffeur flexkrachten

Vroeg opstaan is voor Wojciech geen probleem. "Onze klanten starten vroeg in de ochtend, soms al om 5.00 uur, dan moeten de flexkrachten er gewoon staan." Dit kan je inderdaad met een gerust hart aan Wojciech overlaten, want als chauffeur van flexkrachten rijdt hij dagelijks vele kilometers en zorgt hij ervoor dat iedereen voor de starttijd aanwezig is. Na werktijd worden de flexwerkers door Wojciech weer opgehaald en is hij altijd in voor een gezellig praatje. "Hoe was jou dag vandaag?"

Job Alert

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in jouw vakgebied? Maak dan een jobalert aan! Je ontvangt automatisch een bericht zodra er een nieuwe vacature is die voldoet aan jouw zoekcriteria. Een jobalert aanmaken is zo gebeurd!

Maak een job alert aan!

Contact

Maak een job alert aan!