Advies en support van een HR-expert

Professioneel en persoonlijk HR-advies kan jouw onderneming veel opleveren. Ben je als ondernemer bijvoorbeeld (te) veel tijd kwijt aan personeelszaken? Is er een groot verloop binnen de organisatie en wil je dit voorkomen? Ervaar je problemen met een medewerker en vind je het lastig om hiermee om te gaan? Of vraag je je af hoe je jouw medewerkers kunt helpen zichzelf te ontwikkelen? Dan staat Dailyflex voor je klaar. Wij helpen je graag bij deze en andere HR-gerelateerde vraagstukken.
 
Even voorstellen
Persoonlijke aandacht is een belangrijke waarde in onze HR-dienstverlening. Daarom is het ook voor jou fijn om alvast te weten wie er straks tegenover je zit. Mijn naam is Jolanda, HR People Manager bij Dailyflex. Als echte Westlander ben ik opgegroeid tussen en in de kassen. Die achtergrond, in combinatie met mijn opleiding in Human Resource Management en mijn drive om klanten verder te helpen, vormde de basis van de HR-dienstverlening van Dailyflex.
Vragen? Contact ons!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

HR-ondersteuning van Dailyflex betekent een luisterend oor, persoonlijk advies en een heldere communicatie. Heb jij interesse in professioneel advies? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we hoe we je van dienst kunnen zijn. Is het gevoel goed en zie je een verdere samenwerking zitten? Dan pakken we door en maken we samen een plan van aanpak.
Plan een kennismakingsgesprek