Nieuw!

Mensgerichte Backoffice Medewerker (m/v)

Honselersdijk
40 uur per week
€2287.00 - €2866.00

Nieuw!

Bouwopruimer

Kwintsheul
40 uur per week
€12.56 - €15.72

Nieuw!

Medewerker orderverwerking / inpak

Moerkapelle
40 uur per week
€2200.00 - €2400.00

Bekijk alles

Vacatures

Direct inschrijven

Inschrijven

Werken bij Dailyflex

Wat wij doen voor jou?

Dailyflex is een specialist op het gebied van uitzenden en flexwerk. Onze kracht is onze persoonlijke werkwijze en onze praktijkgerichte manier van denken en handelen om zo voor jou de perfecte baan te vinden. Hierbij richten wij ons voornamelijk op de sectoren Glastuinbouw en Sierteelt en Groothandel Bloemen en Planten.
Ons uitgangspunt: afspraak is afspraak!

Werken bij Dailyflex

Voor opdrachtgevers

De 6 zekerheden van Dailyflex:

  • Wij zijn expert op het gebied van wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche, daardoor beperken wij de risico’s voor onze opdrachtgevers.
  • Wij zijn betrokken en voelen ons verantwoordelijk voor onze flex-collega's.
  • Wij zorgen dat onze medewerkers op tijd aanwezig zijn op hun werk.
  • Wij zorgen voor goed geïnstrueerde flex-collega's.
  • Wij hebben oprechte interesse in onze opdrachtgever, de cultuur, de werkzaamheden en de specifieke functie-eisen.
  • Wij kennen al onze flex-collega's persoonlijk en weten exact hun kwaliteiten, maar ook de minder sterke punten.

Wat doen we?

Een persoon aan een functie koppelen kan iedereen. Ervoor zorgen dat zowel de flex-collega als de inlener tevreden is én dat er maximaal rendement wordt behaald, dat vraagt om een professional.

Dailyflex is meer dan uitzenden! Een persoonlijke werkwijze waarbij kwaliteit en service de boventoon voeren, is bij Dailyflex altijd het uitgangspunt.

Ontdek meer

Anna
Walusz

Wat drijft ons?

Dailyflex ziet het als haar missie iedere dag weer mensen in hun kracht te zetten door middel van duurzame inzetbaarheid en persoonlijke aandacht én dit te koppelen aan de personele vraagstukken van bedrijven in de breedste zin van het woord.

Lees verder

Ronald
Saarloos

Certificering

Voor opdrachtgevers

Dailyflex

Wie zijn we?

Een persoon aan een functie koppelen kan iedereen. Ervoor zorgen dat zowel de flex-collega als de inlener tevreden is én dat er maximaal rendement wordt behaald, dat vraagt om een professional.

Team Dailyflex

Dagelijks koppelen we kandidaten aan functies. Voorzien wij klanten van betrouwbare adviezen. Verzorgen wij de personeelsadministratie van onze opdrachtgevers tot in de puntjes.

Downloads

Download hier de belangrijke documenten.

Dailyflex nieuws

Storytelling, het vertellen van jouw verhaal!

Doorzaam organiseert een gratis webinar speciaal voor jou, maak jij straks het verschil op de werkvloer?Storytelling, het vertellen van jouw verhaal!Dat klinkt misschien als iets wat je alleen doet op een feestje of in de kroeg, maar niets is minder waar. Verhalen spelen namelijk...

Torenhoge energierekening? Tijdelijk Noodfonds Energie draagt een steentje bij

Het Tijdelijk Noodfonds Energie, dat ondersteunt wordt door de Rijksoverheid, is er voor kwetsbare gezinnen die door de energiecrisis en de bijbehorende gestegen energiekosten een onevenredig percentage van hun inkomen kwijt zijn aan energiekosten.Gezinnen die een te groot deel v...

De Nederlandse taal is voor iedereen belangrijk!

Wist je dat ruim 2,5 miljoen mensen in Nederland de taal onvoldoende beheersen om goed en veilig te kunnen werken? En daar zit nog niet de groep van arbeidsmigranten bij.Een goede beheersing van de Nederlandse taal is voor iedereen belangrijk. Onze Flex-Collega’s vergroten ...

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze
Nieuwsbrief!

Contact

Maak een job alert aan!