Tijdelijk personeel

Veel bedrijven binnen en buiten het Westland schakelen Dailyflex in voor het inhuren van tijdelijk personeel. Wie weet zijn ze wel op zoek naar jou. Ben jij op zoek naar een flexbaan die bij jou past? Bekijk dan snel onderstaande vacatures!
Lees meer

Werving en selectie

Werving en selectie betekent dat bedrijven Dailyflex inschakelen om vast personeel voor ze te vinden. Op die manier kunnen we jou dus aan een vaste baan helpen. We begeleiden je daarbij, zodat je helemaal klaar bent om in dienst te treden. Bekijk hieronder onze vacatures!
Lees meer

HR-advies en support

Advies en support van een HR-expert.
Professioneel en persoonlijk HR-advies kan jouw onderneming veel opleveren. Ben je als ondernemer bijvoorbeeld (te) veel tijd kwijt aan personeelszaken? Is er een groot verloop binnen de organisatie en wil je dit voorkomen? Ervaar je problemen met een medewerker en vind je het lastig om hiermee om te gaan? Of vraag je je af hoe je jouw medewerkers kunt helpen zichzelf te ontwikkelen? Dan staat Dailyflex voor je klaar. Wij helpen je graag bij deze en andere HR-gerelateerde vraagstukken.

Lees meer

ZZP-bemiddeling

Dailyflex ZZP-bemiddeling is jouw partner in zelfstandig ondernemerschap. Wil jij in contact komen met opdrachtgevers die jouw expertise goed kunnen gebruiken? Dan helpen we je graag. Dailyflex is een ervaren bemiddelaar, die begrijpt dat jij als ZZP’er een unieke plek inneemt binnen de arbeidsmarkt. Ons streven is om jouw carrière te ondersteunen en te laten groeien. Daarnaast brengen we gemak en zekerheid aan in jouw professionele leven.
Lees meer