Wat doen wij voor jou?

Elke dag met plezier naar je werk. Een leuke functie, gezellige collega’s en elke dag met een voldaan gevoel naar huis. Dat is werk dat werkt. Bij Dailyflex gunnen we iedereen zo’n baan. Daarom zien we het als onze taak om niet zomaar een functie voor je te vinden, maar om je te koppelen aan een bedrijf dat echt bij jou past.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job alert aan!

Hoe kom ik op mijn werk?

Normaal gesproken zorg je er zelf voor dat je op je werk komt. Maar soms kan dat een probleem zijn. Bijvoorbeeld als je geen eigen vervoer hebt of er geen openbaar vervoer rijdt. Dan kan Dailyflex jou helpen. Wij hebben drie betrouwbare chauffeurs die elke dag veel flexcollega’s naar hun werk brengen.
 
Heb je zelf geen auto, maar wel een rijbewijs? Dan kun je een auto van Dailyflex gebruiken om op je werk te komen. Je neemt dan ook een aantal collega’s mee naar werk. Daarvoor krijg je van ons een chauffeursbonus.
 
Let op: als je via Dailyflex wil werken, moet je wel al een woonruimte hebben. Wij kunnen je niet helpen bij het vinden van een woning.

Opleidingen en trainingen

Bij Dailyflex steken we niet alleen tijd in je baan, maar in je hele carrière én persoonlijke groei. Daarom bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via opleidingen en trainingen. Zo leer je nieuwe vaardigheden, haal je erkende diploma’s en kun je jezelf blijven verbeteren.
 
Zo kun je via Dailyflex opleidingen volgen om Nederlands te leren. De taal spreken en begrijpen is belangrijk. Het helpt je vooruit in je werk, maar ook in je privéleven. Heb jij interesse in deze of andere opleidingen en trainingen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden!
Contact ons

Downloads

Bekijk alle belangrijke documenten.
Staat er een document niet tussen? Neem gerust contact met ons op.
Ga naar downloads

Referenties