Ronald
Saarloos

Wat doen we?

Bij Dailyflex voorzien we onze klanten structureel of ad hoc van de best passende flex-collega's. Gemotiveerde en enthousiaste kandidaten die wij persoonlijk kennen. Die niet alleen aan de functie eisen voldoen, maar die daadwerkelijk passen binnen de bedrijfscultuur. We begeleiden hen waar nodig en voelen ons verantwoordelijk voor onze flex-collega's. Want wie goed op zijn plek zit, zorgt voor maximale productiviteit. Ook dat is een zekerheid van Dailyflex!

Het is voor ons vanzelfsprekend om ons te verdiepen in het bedrijf van onze klant. We bekijken de bedrijfscultuur en denken mee over het bedrijfsproces. We gaan zelfs nog verder; bij het plaatsen van een geschikte kandidaat begeleiden we deze bij de start op de werkvloer. Pas als alles duidelijk is en de flex-collega zijn of haar draai heeft gevonden, zijn wij tevreden. Net als u.

Werving en Selectie
Ook werving en selectie is mogelijk via Dailyflex. Wij kunnen u ondersteunen in de zoektocht naar vaste medewerkers.


De 6 zekerheden van Dailyflex

Henriëtte
van Santen

Wat drijft ons?

De ontwikkelingen en veranderingen in de arbeidsmarkt gaan enorm snel, dit is voor bedrijven, maar ook voor werknemers vaak een enorme worsteling. Dailyflex ziet het als haar missie iedere dag weer mensen in hun kracht te zetten door middel van duurzame inzetbaarheid en persoonlijke aandacht én dit te koppelen aan de personele vraagstukken van bedrijven in de breedste zin van het woord.

Dailyflex gelooft in de waarde en kracht van haar medewerkers. Onze organisatie en onze medewerkers passen bij elkaar en versterken elkaar. Zo kunnen wij met persoonlijke aandacht de personele vraagstukken van onze opdrachtgevers in kaart brengen en met een op maat gemaakte aanpak deze vraagstukken oplossen. Door een optimale samenwerking in de driehoek, uitzendbureau, flex-collega en opdrachtgever, streven wij doorlopend naar een win-win situatie voor alle partijen.

Dagelijks het beste uit onszelf en andere halen en zo bijdragen aan iets dat groter is dan onszelf: het zorgen voor de perfecte match. Daaraan mogen bijdragen, dat drijft ons!

Referenties

Certificeringen

NBBU

De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Ze behartigen de belangen van ruim 1.200 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt.

VRO

VRO ontwikkelt normen en schema's, verzorgt trainingen en workshops en inspecteert en certificeert. Dit doen ze in verschillende branches, zoals de uitzendbranche, bouw, transport, logistiek, techniek, schoonmaak, vlees en pluimvee. In samenwerking met brancheorganisaties ontwikkelt VRO regelmatig nieuwe normen en schema's.

Het SNA-keurmerk

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Detacheerders en payrollondernemingen vallen eveneens onder de reikwijdte van het keurmerk omdat ook zij arbeid ter beschikking stellen. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt.

Downloads

Handig en belangrijk...

Downloads

Contact

Maak een job alert aan!