Wat doen wij voor jou?

Als werkgever ben je natuurlijk op zoek naar de beste werknemers. Krachten die niet alleen aan de functie-eisen voldoen, maar ook gemotiveerd zijn en passen binnen jouw bedrijfscultuur. Als een werknemer goed op zijn plek zit, leidt dat tot meer werkplezier en dus ook meer productiviteit. Werk dat werkt, noemen we dat bij Dailyflex. Daarom koppelen we niet zomaar kandidaten aan jouw vacature, maar gaan we op zoek naar een echte match.
 
Die taak begint voor ons bij oprechte interesse. In onze flexcollega’s, maar zeker ook in jou als opdrachtgever. Wij verdiepen ons in jouw bedrijf en bedrijfscultuur, zodat wij de beste match kunnen vinden. Daar stopt ons werk nog niet. Ook nadat de kandidaat bij jou aan de slag gaat, blijven wij hem of haar begeleiden. Dat doen we tot de flexcollega zijn of haar draai binnen jouw bedrijf helemaal gevonden heeft.
Neem contact op
Ronald Saarloos

Wat doen we nog meer?

Dailyflex is niet alleen gespecialiseerd in flexwerk. Ook voor werving en selectie kun je bij ons terecht. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving, waardoor jij niet voor verrassingen komt te staan. Voor onze flexcollega’s zijn via Dailyflex bovendien opleidingen en trainingen beschikbaar. Zo kunnen jouw medewerkers zich blijven ontwikkelen.

Wat drijft ons?

Het allerbeste in mensen naar boven halen. Elke dag weer. Dat is dé drijfveer van Dailyflex. Wij geloven dat ons werk verder gaat dan een persoon aan een functie koppelen. Alles begint bij een persoonlijke benadering. Alleen door oprechte interesse in onze flexcollega’s en opdrachtgevers kunnen we zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt. Dat mensen voldoening uit hun werk halen en dat opdrachtgevers gemotiveerde en productieve krachten in huis halen. Een flexcollega zien opbloeien bij een bedrijf waar hij of zij écht goed zit; dat is voor Dailyflex het mooiste dat er is!
Neem contact op
Henriƫtte van Santen

Downloads

Alle belangrijke en noodzakelijk documenten kan je hier downloaden.
Kan je een document niet vinden? Laat het ons weten.
Ga naar downloads documenten

Referenties

Certificeringen