Nationale Werkbezoek Dag

Dailyflex doet dit jaar mee aan de Nationale Werkbezoek Dag! Tijdens deze dag kunnen werkzoekenden een ‘kijkje in de keuken’ krijgen bij verschillende organisaties in heel het land. Want ondanks dat de economie groeit en de werkloosheid daalt, zijn er toch nog steeds grote groepen mensen die moeilijk aan de slag komen of die even in-between-jobs zijn en willen ontdekken welke branche of sector passend is.
Dailyflex neemt graag zijn verantwoordelijkheid hierin en dit is één van de manieren waarop we hier invulling aan geven.

Door een Nationale Werkbezoekdag te organiseren kunnen werkzoekenden op een positieve manier contacten leggen met professionals die werkzaam zijn in een branche waar ze interesse hebben. Dankzij een werkbezoek of netwerkgesprek krijgen zij inzicht in wat er bij de desbetreffende organisatie of publieke instelling gebeurd. Organisaties kunnen zich op haar beurt presenteren aan de buitenwereld en kunnen geïnteresseerden enthousiast maken voor hun vak. Juist als werkzoekenden in gesprek komen met professionals uit het bedrijfsleven, ontstaan er vaak onverwachte relevante ontmoetingen.  Dus ook voor de klanten van Dailyflex kan dit interessant zijn.

Wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact op met Richard Reinigert (richard@dailyflex.nl) of kijk op https://werkbezoekdag.nl/

Deel dit bericht:

Job Alert

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in jouw vakgebied? Maak dan een jobalert aan! Je ontvangt automatisch een bericht zodra er een nieuwe vacature is die voldoet aan jouw zoekcriteria. Een jobalert aanmaken is zo gebeurd!

Maak aan

Contact

Skorzystaj z opcji powiadomień o pracy!