Wat doen wij voor jou?

Dailyflex is een specialist op het gebied van uitzenden en flexwerk. Onze kracht is onze persoonlijke werkwijze en onze praktijkgerichte manier van denken en handelen om zo voor jou de perfecte baan te vinden. Ons uitgangspunt: afspraak is afspraak!

Door middel van een persoonlijk gesprek verdiepen wij ons in jouw interesses, kennis en ervaringen en de uitdaging die jij zoekt in je nieuwe baan. Samen gaan we vervolgens op zoek naar een baan die bij jou past. Ook nadat je begonnen bent met je nieuwe baan, zullen wij je blijven coachen en indien gewenst met jou kijken naar doorgroeimogelijkheden, eventuele scholing en nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Onze aanpak is persoonlijk, want geen mens in hetzelfde!

Hoe kom ik op mijn werk?

Bij voorkeur ga je met je eigen vervoer naar je werk. Echter kan het zijn dat je geen eigen vervoer hebt, er geen openbaar vervoer rijdt of je te ver van je werk woont om te kunnen fietsen, dan heeft Dailyflex de mogelijkheid om je naar je werk te brengen. Dailyflex heeft 2 betrouwbare chauffeurs in dienst die dagelijks vele flexwerkers van en naar hun werk brengen.

Mocht je wel een rijbewijs hebben, maar niet beschikken over een auto, is het ook mogelijk om een auto van Dailyflex te gebruiken. Je neemt dan een aantal collega's mee naar het werk en ontvangt daarvoor een chauffeursbonus.

Tot slot krijgen wij vaak de vraag of wij ook huisvesting verzorgen. Nee, dat doen wij niet. Indien je via Dailyflex wilt werken, moet je beschikken over eigen woonruimte. 

Inschrijven

Ben je enthousiast geworden en wil je een leuke baan?

Twijfel niet langer, en schrijf je bij ons in!

Inschrijven

Dailyflex vacatures

Commercieel Intercedent M/V
Honselersdijk | 40 uur per week

Commercieel Intercedent M/V
Honselersdijk | 40 uur per week

Commercieel Intercedent M/V
Honselersdijk | 40 uur per week

Danielle Krul
Honselersdijk
0174287273

Wat krijg je?

 • Een dynamische en afwisselende baan met veel ruimte voor eigen initiatief;
 • Een klein team met gezellige en energieke collega’s;
 • Een marktconform salaris;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat ga je doen?

Wij hebben plek voor een Commercieel Intercedent m/v in ons Dailyflex team!

Wat houdt de functie in?

Je bent altijd op zoek naar de juiste match tussen klant en uitzendkracht. Je haalt energie uit de dynamiek en soms hectiek van de flexbranche. Je bezoekt je klanten en je uitzendkrachten op locatie. Zo blijf je aangehaakt en kun je snel inspelen op actuele ontwikkelingen en vragen ter plekke beantwoorden. Je bent het eerste aanspreekpunt, je zorgt ervoor dat alles goed geregeld is; van de eerste telefonische kennismaking, de intake op kantoor, het voorstellen bij de klant, de planning en de bijkomende administratie. Je ziet commerciële kansen en pakt  deze met beide handen aan, zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen. Je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat, maar kan ook relativeren met de nodige humor.

Wat zijn je werktijden?

Je werkt van 9.00u tot 17.00u, van maandag tot vrijdag. In een enkel geval vragen we wat flexibiliteit zoals bijvoorbeeld met het draaien van een calamiteitendienst. 

Wat vragen we van jou?

Wat verwachten wij van je?

 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt al enige ervaring in de uitzendbranche opgedaan als (junior) intercedent of recruiter;
 • Je bent commercieel ingesteld, je denkt in mogelijkheden;
 • Je hebt een dienstverlenende, klantgerichte instelling;
 • Je hebt een open en sociaal karakter, je bent communicatief sterk en werkt gestructureerd;
 • Je bent flexibel, je kan snel schakelen;
 • Je beheerst in ieder geval de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring met Easyflex is een pré;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van het diploma SEU Uitzendmedewerker of je bent bereid deze te halen;
 • Je hebt affiniteit met de glastuinbouw sector;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B zodat je zelfstandig naar klanten toe kan.

Waar ga je werken?

Dailyflex Personeelsdiensten, gevestigd in Honselersdijk, is een specialist op het gebied van flexwerk. Wij bieden onze expertise aan binnen de sectoren Bloemen- en Plantenimport en -export, Sierteelt en AGF.

Dailyflex onderscheidt zich door een persoonlijke werkwijze waarbij kwaliteit en service de boventoon voeren. Wij hebben oprechte interesse in onze opdrachtgever, de cultuur en de werkzaamheden. Dit geldt ook voor onze uitzendkrachten, wij kennen iedereen persoonlijk en weten exact wat hun kwaliteiten zijn. Wij hebben oog voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiden onze uitzendkrachten als een echte jobcoach.

Downloads

Handig en belangrijk...

Downloads

Job Alert

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in jouw vakgebied? Maak dan een jobalert aan! Je ontvangt automatisch een bericht zodra er een nieuwe vacature is die voldoet aan jouw zoekcriteria. Een jobalert aanmaken is zo gebeurd!

Maak een job alert aan!

Contact

Maak een job alert aan!