Wat doen wij voor jou?

Dailyflex is een specialist op het gebied van uitzenden en flexwerk. Onze kracht is onze persoonlijke werkwijze en onze praktijkgerichte manier van denken en handelen om zo voor jou de perfecte baan te vinden. Ons uitgangspunt: afspraak is afspraak!

Door middel van een persoonlijk gesprek verdiepen wij ons in jouw interesses, kennis en ervaringen en de uitdaging die jij zoekt in je nieuwe baan. Samen gaan we vervolgens op zoek naar een baan die bij jou past. Ook nadat je begonnen bent met je nieuwe baan, zullen wij je blijven coachen en indien gewenst met jou kijken naar doorgroeimogelijkheden, eventuele scholing en nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Onze aanpak is persoonlijk, want geen mens is hetzelfde!

Hoe kom ik op mijn werk?

Bij voorkeur ga je met je eigen vervoer naar je werk. Echter kan het zijn dat je geen eigen vervoer hebt, er geen openbaar vervoer rijdt of je te ver van je werk woont om te kunnen fietsen, dan heeft Dailyflex de mogelijkheid om je naar je werk te brengen. Dailyflex heeft 2 betrouwbare chauffeurs in dienst die dagelijks vele flex-collega's van en naar hun werk brengen.

Mocht je wel een rijbewijs hebben, maar niet beschikken over een auto, is het ook mogelijk om een auto van Dailyflex te gebruiken. Je neemt dan een aantal collega's mee naar het werk en ontvangt daarvoor een chauffeursbonus.

Tot slot krijgen wij vaak de vraag of wij ook huisvesting verzorgen. Nee, dat doen wij niet. Indien je via Dailyflex wilt werken, moet je beschikken over eigen woonruimte. Inschrijven

Ben je enthousiast geworden en wil je een leuke baan?

Twijfel niet langer, en schrijf je bij ons in!

Inschrijven

Downloads

Handig en belangrijk...

Downloads

Job Alert

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in jouw vakgebied? Maak dan een jobalert aan! Je ontvangt automatisch een bericht zodra er een nieuwe vacature is die voldoet aan jouw zoekcriteria. Een jobalert aanmaken is zo gebeurd!

Maak een job alert aan!

Contact

Maak een job alert aan!