Duurzame inzetbaarheid – dat doen we samen!

Wat is Duurzame Inzetbaarheid en waarom is het belangrijk?
Duurzame inzetbaarheid gaat over het gezond en gelukkig op de juiste plekbereiken van de pensioengerechtigde leeftijd voor iedere werkende. Behalvevitaliteit en fysieke dan wel mentale gezondheid gaat het ook om het blijvenontwikkelen van competenties, vaardigheden en kennis. De (werk)omgevingwaarin dit gebeurt kan bijdragen aan een positieve stimulans en zorgt voor eenveilige plek om te werken. In de huidige tijd is het daarnaast niet meervanzelfsprekend dat je een werkleven lang in dezelfde baan blijft.

Maar waarom zou je als ondernemer aan de slag gaan met de duurzameinzetbaarheid van de flexibele werknemers?
Meer werkplezier en een prettigewerkomgeving levert minder verloop op van werknemers. Als werknemers fysieken mentaal gezond zijn is er daarnaast minder ziekteverzuim. Dit kan eenkostenbesparing opleveren. Maar kostenbesparingen is niet de enige reden omactief aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid. Betrokken (flexibele)werknemers leveren vaak een hogere arbeidsproductiviteit en als zij zichontwikkelen kunnen ze nog interessanter worden voor u alswerkgever/opdrachtgever.

Voordelen voor u
> Flexibele medewerkers zijn op meerdere plekken inzetbaar in uw onderneming
> Door met de ontwikkeling van flexibele medewerkers bezig te zijn, zijn ze meer betrokken bij de onderneming
> Actieve betrokkenheid bij de ontwikkeling van flexkrachten geeft meer inzicht in hun potentie
> Dailyflex is hierin uw strategisch HR-partner

Duurzame inzetbaarheid – dat doen we samen
Werken aan de duurzame inzetbaarheid van flexkrachten, daar is iedereen bij nodig. Deflexkracht, de intermediair en u als opdrachtgever. Samen investeren in een Leven LangOntwikkelen!

Wilt u weten wat wij hierin voor úw bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Jolanda van Velden via 0174 - 28 72 73
Zij kan u op een praktische manier vertellen wat u binnen uw bedrijf kunt doen aan duurzame inzetbaarheid voor flexibele medewerkers.

Deel dit bericht:

Job Alert

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in jouw vakgebied? Maak dan een jobalert aan! Je ontvangt automatisch een bericht zodra er een nieuwe vacature is die voldoet aan jouw zoekcriteria. Een jobalert aanmaken is zo gebeurd!

Maak aan

Contact

Maak een job alert aan!